Paavo Nurmi Games - Aluekartta

Ohje yleisölle

Saapuminen Stadionille
Paavo Nurmen Stadion sijaitsee keskeisellä paikalla Urheilupuistossa. Paikalle pääsee kätevästi kävellen, pyörällä ja julkisilla kulkuneuvoilla.

Paavo Nurmi Games suosittelee urheilukansaa saapumaan paikalle jalkaisin tai pyörällä. Kävellen matkaa Kauppatorilta Stadionin sisääntuloporteille on noin 1 kilometri. Molemmilla sisääntuloporteilla on ilmainen pyöräparkki.

Paikalle pääsee myös monilla eri Fölin busseilla. Stadionin lähimmät pysäkit ovat 73 Martin Silta, 291 ja 337 Wäinö Aaltosen Museo ja 139 ja 157 Urheilupuisto. Matkayhteyksiä voi tarkistaa täältä!

Yleisölle on varattu ilmaista pysäköintitilaa Purokadun kentältä.

Portit avautuvat kello 16.00. Ensimmäiset lajit starttaavat 17.30 ja Stadionilla kisataan aina kello 22 asti.

Turvatarkastus ja lipuntarkastus portilla
Tapahtuma-alueen porteilla suoritetaan turvatarkastus. Järjestyksenvalvojat tarkastavat kaikki sisään pyrkivät asiakkaat ja heidän kantamuksensa. Turvatarkastuksen yhteydessä pääsyliput tarkastetaan elektronisesti. Alle 12-vuotiaat pääsevät alueelle veloituksetta (C-katsomoon)
Molemmilla sisäänkäynneillä myydään lippuja niin kauan kuin niitä riittää.

Kielletyt esineet ja aineet
Stadionille ei saa tuoda alkoholia, huumausaineita, lasipulloja, termospulloja, ampuma- ja teräsaseita eikä minkäänlaisia vahingoittamiseen tarkoitettuja välineitä, monitoimityökaluja, räjähteitä, ilotulitteita, soihtuja, laserosoittimia, valotikkuja ja aerosoleja (esim. hiuslakka). Turvatarkastuksen yhteydessä toimii narikka, johon kielletyt esineet voi jättää kilpailun ajaksi. Vaaraa aiheuttavat esineet toimitetaan Lounais-Suomen poliisilaitokselle.

Esteettömyys
Martin koulun puoleinen sisääntulo on esteetön ja sisääntulon läheisyydessä on rajallisesti inva-parkkipaikkoja. Stadionalue on pääosin tasainen, mutta osittain hiekkapäällysteinen. Alueelta löytyy myös pyörätuoliasiakkaille soveltuvia wc-tiloja ja esteetön katsomo. Järjestyksenvalvojat ohjaavat esteettömään katsomoon pyynnöstä. Pyörätuoliasiakkaat ja muut erityisryhmät (esim. näkövammaiset) tarvitsevat normaalin pääsylipun, mutta avustaja/saattaja pääsee mukaan ilman erillistä lippua.

Poliisi
Poliisi osallistuu tilaisuuteen mahdollisuuksien mukaan virka- tai siviiliasussa.

Valokuvaus
Valokuvaaminen alueella ja järjestelmäkameroiden tuominen stadionille on sallittua. Muistathan kuitenkin huomaavaisuuden ja kunnioittaa muiden kisavieraiden yksityisyyttä.
Muista PNG-viralliset hashtagit: #png2017 #paavonurmigames

Ensiapu
Suomen Punainen Risti huolehtii yleisön ensiavusta. SPR:n ensiapupiste sijaitsee takasuoralla takana. Alueella liikkuu myös SPR:n ensiapupartioita.

Ympäristö ja palvelut
Stadionin katsomoiden ympäristössä on kattavasti eri ruoka -ja juomamyyntipalveluita, joista voi ostaa herkulliset kisaeväät paikallisilta yrittäjiltä. Alueella on rajatut anniskelualueet ja alkoholijuomien nauttiminen on sallittua ainoastaan anniskelualueilla. Alueelle ei saa tuoda omia alkoholijuomia.
Myyntipalveluissa ja lipunmyynnissä voi maksaa kaikilla yleisimmillä maksukorteilla ja käteisellä.
WC-palveluita on kaikkien katsomoiden läheisyydessä.
Paavo Nurmi Festivaali haluaa huolehtia ympäristöstään ja pyytää kohteliaasti kaikkia kisavieraita jättämään siistin stadionin jälkeensä.
Huomioithan, että tupakointi on kiellettyä yleisöalueilla, katsomoissa ja myyntitelttojen läheisyydessä. Tupakointi on sallittua sille rajatulla alueella.

Löytötavarat
Kilpailujen jälkeen kaikki yli 20 euron arvoiset löytötavarat toimitetaan Lounais-Suomen poliisilaitokselle (Eerikinkatu 40-42 20100 Turku), puh. 0295 445 179.

PN TURKU OY

omistajat_small omistajat_small omistajat_small omistajat_small

NURMEN PERILLISET


Chairman
Ilkka Kanerva

CEO
Jari Salonen
+358 50 062 7973
jari.salonen@paavonurmigames.fi

Communication & Marketing
Harri Halme
+358 40 754 5104
harri.halme@welho.com

Athlete Liaison
Arttu Salonen
+358 50 590 5519
arttu.salonen@paavonurmigames.fi
iaaf_small iaaf_hammer_small

Paavo Nurmi Games

Paavo Nurmi Festival

PN TURKU OY

omistajat_small omistajat_small omistajat_small omistajat_small

NURMEN PERILLISET

Chairman
Ilkka Kanerva

CEO
Jari Salonen
+358 50 062 7973
jari.salonen@paavonurmigames.fi

Communication & Marketing
Harri Halme
+358 40 754 5104
harri.halme@welho.com

Athlete Liaison
Arttu Salonen
+358 50 590 5519
arttu.salonen@paavonurmigames.fi

iaaf_small iaaf_hammer_small